Reklambyrå med fokus på business-to-business

Kommunikationsbyrå med fokus på B2B

Workbox är en väletablerad reklambyrå med många års erfarenhet av både svensk och internationell marknadsföring och kommunikation, med stort fokus på B2B. Vi hjälper ditt företag att bygga relationer och varumärken som leder till ökad omsättning och lönsamhet. Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa dig.

Workbox samarbetar i dag med flera av Sveriges ledande B2B företag. Vi skapar och utvecklar lönsamma varumärken, kampanjer och budskap, helt efter våra uppdragsgivares behov och önskemål. Våra uppdragsgivare säljer produkter och tjänster till professionella användare, där såväl specialister som beslutsfattare deltar i affärsprocessen. Därmed finns ett varierande behov av information – från övergripande affärsnytta till detaljerad produktinformation.

Låt oss träffas och se hur vi kan hjälpa dig.

Vi hjälper dig att synas, i alla medier

Vi utvecklar kreativa och affärsdrivande lösningar med fokus på varumärken och digital kommunikation. Våra tjänster omfattar strategi, design, idé och produktion. Vi skapar och utvecklar säljande budskap, varumärken, internationella reklamkampanjer, produktlanseringar, webblösningar, appar, kundklubbar och lojalitetsprogram.

Genom att integrera olika medier och kompetenser skapar vi en fungerande kommunikation i alla kanaler, som webb, sociala medier, appar och tryckta medier. Vårt mål är att skapa kreativ kommunikation som leder till ökad lönsamhet för dig som kund. Vår långa erfarenhet av B2B gör oss till en reklambyrå som vet hur vi ska skapa lösningar som leder till nytta och nöje för våra kunder.

Låt oss träffas och se hur vi kan hjälpa dig.

Uppdragsgivare – med en stark tro på att design och kommunikation leder till fler affärer

Våra kunder och uppdragsgivare är företag och organisationer med en stark tro på att design och kommunikation är kraftfulla verktyg för att nå framgång. Nedan följer ett axplock av dessa.

sveriges-basta-byra

Sveriges Bästa Byrå

Workbox har under tre år nominerats som en av Sveriges Bästa Reklambyråer av tidningen Resumé. Det kunde man konstatera efter intervjuer med över 2000 reklamköpare, om hur nöjda dom är med sin reklambyrå.

100wattaren1

100 Wattaren

Workbox har vunnit pris i reklamtävlingen 100 Wattaren som arrangeras av tidningen Dagens industri i samarbete med Annonsörsföreningen. Resultatet blev en 50 Wattare för kampanjen Gallringståget som genomfördes på uppdrag av Stora Enso Skog.

Publishingpriset-symbol

Publishingpriset

Workbox har nominerats till Svenska Publishingpriset i kategorin ”Offentlig sektor-sajter” med Follow Jeroen på uppdrag av VKL, Västmanlands Kommuner och Landsting.

kom

Workbox är medlem i Sveriges Kommunikationsbyråer och har aktuell ARU kompetens. Komm är en branschorganisation för konsulter inom nio olika discipliner av marknadskommunikation: action marketing, design, direktreklam, event, interactive, mobil, media, pr, och reklam.