Vi behöver fler glada konsulter

Vi söker fortlöpande efter glada och jordnära konsulter som kan vara med och göra oss ännu bättre. Är du lyhörd och har ett stort engagemang? Är du en kreativ person som vill vara med och utveckla framtidens kommunikation?

Om Workbox

Vi är en liten organisation med ett brett nätverk av designers, skribenter, fotografer och kreatörer som alla brinner för att hjälpa våra kunder med att skapa och utveckla framgångsrika varumärken och kommunikationslösningar.


Vi söker fler glada konsulter som vill sitta hos oss i centrala Västerås

Är du frilansare och vill ha fler arbetskompisar? Nu har vi några arbetsplatser lediga på vårt kontor i Västerås som vi kommer att hyra ut till dig som är frilans och verksam inom reklam, webb, pr, film, marknadsföring eller närliggande verksamhet. Du liksom vi tycker det är trevligt att jobba tillsammans med likasinnade. Hör av dig till tom.wiking@workbox.se så får du mer information.


Du är välkommen att skicka in din CV även om du söker andra tjänster än de vi annonserar efter just nu. Har du frågor är du välkommen att hör av dig till vår VD, Tom Wiking, 0700-435880, tom.wiking@workbox.se