Amymone

Amymone som etablerade nuvarande inriktning i mitten av 1997 är ett familjeägt bolag huvudsakligen inriktat på majoritetsförvärv av traditionella industriföretag. Dessutom är Amymone engagerat som minoritetsdelägare i några tillväxtbolag inom IT och teknikkonsulting.

Vad vi gjort

Vi på Workbox har producerat en responsiv hemsida med WordPress som publiceringsverktyg där företaget lätt uppdaterar sitt material och skapa nyheter.

Resultat

Med en ny och modern hemsidan kan företaget presentera sina bolag och framför allt nyheter kopplade till dessa. Genom den responsiva designen välkomnas besökaren med anpassat utseende för mobiltelefoner och läsplattor.

Besök Amymones hemsida »

Om Amymone

Amymone Industri AB har idag 9 bolag som 2013 tillsammans omsätter drygt 860 MSEK och har ca 530 personer anställda. Verksamhet finns i Hedemora, Kinna, Knivsta, Enånger, Rydaholm, Sala, Ockelbo, Alfta, Ludvika, Grangärde, Kalmar och Shanghai.

Amymone AB har en ventureverksamhet som är fokuserad på några få utvalda bolag med starka marknadspositioner och stor tillväxtpotential. Strategin framåt är att bidra till dessa bolags tillväxt.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för mer information.

Alexander Davidsen, projektledare
E-post: alexander.davidsen@workbox.se
Telefon: 021-17 17 66