Imageskapande köksbroschyr Creoform Kök

Fröet till Creoform Kök såddes redan 1975 när en av grundarna såg möjligheten att renovera köksluckor på ett enkelt och smidigt sätt. Behovet var stort, metoden patenterades och spreds ut i Skandinavien, och succén var snart ett faktum. Kvalitet, service och design visade sig vara oumbärliga ingredienser för att skapa kök som skänker tillfredsställelse länge.

Vad vi gjort

Workbox fick uppdraget att ta fram en imageskapande köksbroschyr som främst riktas till återförsäljare. Broschyren gjordes på både svenska och norska. Workbox skötte hela produktion; allt från projektledning, design och produktion, samt fotoregi och planering för samtliga bilder i broschyren. Vår formgivare ligger även bakom logotypen och den grafiska profilen till Creoform Kök.

Resultat Genom hög kvalitet, service och design samt brett sortiment av formstarka produkter har företaget hela tiden ökat försäljningen till kunder i hela landet.

Besök och inspireras av creoformkok.se » 

Om Creoform Creoform Kök har ett av Sveriges bredaste utbud av köksinredningar. Genom konceptet ”Förnya eller förändra?” erbjuder de unika möjligheter att få ett nytt kök. Förnya genom att byta ut luckor, lådor, bänkskivor och tillbehör. Förändra genom att byta allt. Creoform Kök finner du hos utvalda köksspecialister runt om i Sverige, Norge och Danmark. Genom köksspecialisterna står Creoform Kök för ett helhetsåtagande – från inspiration och guidning till tillverkning och montering.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för mer information.
Lisa Fremleson-Lång
E-post: lisa.fremleson@workbox.se
Telefon: 021-17 17 55