Kids Brand Store – Snabbväxande e-handel

Kids Brand Store har ett mål. Att bli nordens största webbutik inom mode för barn och ungdomar. Projektet startades av två entreprenörer som verkligen ville leva upp till ledorden. Tillgänglighet och Kvalitét.

Vad vi gjort

För att nå sitt mål ville man direkt satsa på ett system för e-handel som är framtidssäkert och stabilt. Workbox fick äran att designa, producera och drifta denna butik. Med bland annat smarta specialutvecklade funktioner har vi effektiviserat och säkrat packprocessen vilket gör att man vinner mycket tid.

Resultat

Kids Brand Store har under tiden sedan sin start nått sitt mål genom att bli en av de största butikerna i sin kategori. Idag har man ännu högre satta mål och företaget växer stadigt med fler och fler ordrar varje vecka. De har flyttat till nya lokaler för att få plats med ett allt större lager.

Besök webbutiken Kids Brand Store här »

Om Kids Brand Store

Kids Brand Store är en webbutik med försäljning av kvalitetskläder för barn och ungdomar i åldrarna 0-16 år. Ambitionen ligger i att vara en lättillgänglig webbutik som håller öppet dygnet runt för alla vart man än befinner sig.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för mer information.

Alexander Davidsen, projektledare
E-post: alexander.davidsen@workbox.se
Telefon: 021-17 17 66