Miniroom – En inspirerande e-handelsbutik för barnens rum!

Inspireras av det breda utbudet av tapeter, tavlor och barnlampor till spjälsängar, bäddtextil och glada leksaker. Miniroom erbjuder ett brett sortiment av kvalitét- och märkesvaror för barn och deras rum.

I sortimentet finns ett brett utbud av moderna, vackra och användbara inredningsdetaljer från ledande svenska och skandinaviska varumärken. Till detta arbetar man med formstarka möbler, mattor och lampor och tapeter.

Vad vi gjort

Vi på Workbox fick i uppdrag att designa företagets grafiska profil samt utveckla företagets e-handelsbutik. Lösningen för Miniroom är en anpassad version av vår e-handelsplattform SellBase med utökade funktioner som t ex direktkoppling och utskrift av fraktsedlar från Posten och Schenker. Webbutiken använder betallösningar från Klarna Checkout och direktbetalningar via internetbank.

Resultat

Genom en stark profil och brett sortiment av kända varumärken och formstarka produkter har företaget hela tiden ökat försäljningen till kunder i hela landet.

Besök och inspireras av miniroom.se »

Om Miniroom.se

Miniroom.se är Sveriges Trendigaste Barnrum! Med visionen att skapa Sveriges bästa butik på nätet med inredning till barn och deras rum. Målet är att inspirera genom att erbjuda en inspirerande shoppingupplevelse och den bästa kundservicen.

Miniroom.se erbjuder allt som inreder barnrum, från tapeter, tavlor och barnlampor till unika spjälsängar, bäddtextiler och glada leksaker.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för mer information.

Ulf Casselgård, projektledare
E-post: ulf.casselgard@workbox.se
Telefon: 021-17 17 63