RealTest

RealTest har som affärsidé att erbjuda tjänster och helhetsåtaganden inom industriella mät- och testsystem, inbyggda system samt systemutveckling. Genom att deras konsulter besitter djup kompetens inom sina specialistområden kan de avlasta och förstärka kunders utvecklingsprojekt.

Vad vi gjort

Workbox fick i uppdrag att förnya företagets profil i samband med att de strukturerade om sitt tjänsteutbud. Till detta designades allt kommunikationsmaterial samt förslag på förpackningsdesign och produkter så som giveaways etc.

Resultat

Genom att lyfta och modernisera företagets profil går den nu mera mer i linje med hur RealTest vill profilera sig mot nya och gamla kunder. Med genomtänkt material har kommunikationen kring företagets tjänster blivit tydligare och framför allt mer säljande.

Läs mer om RealTest på deras hemsida »

Om RealTest

2003 grundade Jörgen Strömberg IT-konsultbolaget RealTest. Ett företag som erbjuder kvalificerade tjänster och helhetsåtaganden med fokus på kvalitetssäkring och utveckling.

RealTests konsulter har idag erfarenhet inom en mängd olika branscher som t ex kärnkraft, fordon, marin, försvar, automation, tillverkning, medicin och offentlig sektor.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för mer information.

Peter Ågren
E-post: peter.agren@workbox.se
Telefon: 021-17 17 56