Restaurangchansen Kaffe

Restaurangchansen Sverige är det mest uppskattade mat och shoppinghäftet på marknaden idag. De har de senaste 14 åren hjälpt föreningar, skolklasser, klubbar m.m. att förstärka sin ekonomi.

De har nu breddat sin verksamhet och tagit fram en egen exklusiv kaffeblandning i samarbete med Lindvalls Kaffe i Uppsala för att ge sina återförsäljare ytterligare inkomstmöjligheter.

Vad vi gjort

Vårt uppdrag har varit att ta fram det material som behövs för att lansera Restaurangchansens nya satsning. En central del av designarbetet har varit att ta fram den kaffepåse som används, samt allt marknadsmaterial.

Till detta har vi skapat en responsiv hemsida där återförsäljare hittar all nödvändig information samt där de kan göra beställningar direkt via den integrerade e-handeln.

Resultat

Med denna nya satsning har företaget breddat sin verksamhet och skapat ännu en stark kanal där föreningslivet, skolklasser och klubbar kan stärka sin kassan. Genom att kunna erbjuda sina återförsäljare säljstöd genom bra marknadsmaterial och tydlig information skapar man de bästa förutsättningarna för lyckade samarbeten.

Besök Restaurangchansen Kaffe här »

Om TT Konsulttjänst AB

TT Konsulttjänst AB som är ansvariga utgivare och ägare av varumärket Restaurangchansen Sverige är i ett expansivt skede där ständigt nya regioner täcks in och utvecklas i takt med de nya trenderna och marknadens krav.

Företagets produkter har tagits fram för att främja restaurangkulturen och ge idrottsföreningar, skolklasser, idéella föreningar etc en chans till kassaförstärkning.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för mer information.

Ulf Casselgård projektledare
E-post: ulf.casselgard@workbox.se
Telefon: 021-17 17 63