Reklambyrå i Stockholm

Workbox är en meriterad reklambyrå i Stockholm med engagerade medarbetare som brinner för att hjälpa våra kunder att kommunicera. Vi jobbar med integrerade kanaloberoende kommunikationslösningar som skapar affärer för våra kunder.

Bra reklam växer fram genom ett nära samarbete mellan kund och byrå. Du testar dina nya idéer på oss och tillsammans jobbar vi fram nya koncept och erbjudanden. Det kan vara nytt namn, ny position, pris, design, tone of voice, grafisk uttryck, förpackningar – minsta detalj är avgörande. Efter finslipningen följer vi med dig hela vägen: marknadsplan, mediaval, kampanj, införsäljning till ÅF och lansering i butik.

Kreativ reklam säljer och leder till spontan reklam
Allt som sägs om ditt varumärke och dina produkter är reklam – i sociala medier, i fikarummet eller på You Tube. Köpt reklam som bygger på en särskiljande varumärkesstrategi ska helst leda till bra ”spontan social reklam” som hänger med ända fram till köpögonblicket. I den bästa av världar har därför din målgrupp redan spenderat en del tid med ditt varumärke. De har köpt dina produkter och gillar dem, de gillar ditt företag och din kreativa reklam.

När rumslig miljö är mediet
Våra formgivare är att specialister på att gestalta ditt varumärke och dess värden i butiksmiljö, kontor, entréer, kundrum och mässmontrar. Detta ger unika fördelar för dig som inser att ditt varumärke måste hanteras konsekvent även när rummet är mediet.

Om du har funderingar kring hur du kan skapa Kommunikation med Resultat.

Låt oss träffas för att hitta en lösning som passar er. Workbox är en reklambyrå mitt i Stockholm. Vi sitter på Norrlandsgatan 14.
Läs mer om våra tjänster ›