Webbyrå i Stockholm

Vi är en webbyrå med engagerade webb och kommunikationskonsulter som brinner för att hjälpa våra kunder att kommunicera i digitala medier.

Idag är en webbplats så mycket mer än bara en plats för information. Idag är webben en plats för digitala tjänster som kan vara oerhört tekniskt komplexa eller väldigt enkla. Webbplatsen kan ha en avgörande roll i marknadsförings- och säljprocesser, eller bara vara en kompletterande kanal. Ibland handlar det om e-handel men lika ofta handlar det om att erbjuda en aktivitet eller funktion som underlättar för kunden.

Vi har levererat webbplatser sedan tidigt 90-tal. Det har blivit många webbplatser genom åren. Idag designar och bygger vi oftast webbplatser i WordPress som är ett överlägset CMS när det gäller såväl användarvänlighet som funktionalitet och skalbarhet. Men vi använder också Joomla och Drupal. Det är väldigt sällan som plattformen i sig skapar värde eller genererar resultat, men den underlättar resan framåt och kan göra den mer effektiv. I många projekt väljer vi Bootstrap för att skapa responsiva siter så din webbplats fungerar bra oavsett om besökaren använder en dator, surfplatta eller mobil.

På Workbox finns erfarna specialister som leder dig rätt i den digitala djungeln – både kreativt, tekniskt och taktiskt. Våra specialister har hela tiden koll på ny teknik och nya trender. Nyfikenhet och kreativitet hänger liksom ihop. Vi hjälper dig att skapa en framgångsrik webbplats.

Låt oss träffas för att hitta en lösning som passar er. Workbox är en webbyrå mitt i Stockholm. Vi sitter på Norrlandsgatan 14.
Läs mer om våra tjänster ›