Vi skapar och utvecklar kundanpassade webbplatser och e-handelslösningar

Våra specialister designar och utvecklar kompletta webbplatser, mobila hemsidor, appar och interaktiva plattformar. Vi kan också leverera ett av marknadens mest kompetenta system för e-handel. Med unika och anpassningsbara funktioner kan vi erbjuda en lösning som garanterat sparar tid och ökar försäljningen.


Webbplatser och hemsidor

webbyra-skarmarEn representativ och snygg hemsida är idag en självklarhet för många. Samtidigt är det lika viktigt att det funkar bakom kulisserna. Säkert, enkelt, snabbt och effektivt är nyckelord som ofta förekommer på önskelistan. Dessutom bör allt material fungera minst lika bra i mobila enheter som stationära.

Vi på Workbox levererar kompletta lösningar för detta som uppfyller alla krav på modern, digital produktion och vi arbetar i flera av världens ledande publiceringsverktyg.  Våra lösningar är kostnadseffektiva, användarvänliga, attraktiva och framför allt framtidssäkra.


 E-handel / Webbutiker

Internethandeln är en av de marknader som ökar mest varje år. Detta mycket på grund av att det idag bara blir lättare och säkrare att handla online. Vi kan leverera ett utav marknadens mest kompetenta system för e-handel. Med unika och anpassningsbara funktioner kan vi erbjuda en lösning som garanterat sparar tid samt ökar din försäljning.

Det ställs stora krav på en plattform för e-handel idag. Den ska kunna hantera stora mängder produkter, vara smidig att arbeta med, tilltala kunden och framför allt sälja produkterna. Med vår lösning får du en komplett webbutik som verkligen klarar kraven. Vi kan e-handel på detaljnivå. Fråga oss »