Våra tjänster

Workbox skapar och utvecklar säljande varumärken, budskap och kampanjer för både tryckta och digitala medier. Under åren har vi genomfört och producerat många omfattande uppdrag, som internationella kampanjer, varumärkesplattformar, komplexa webbplatser och e-handelslösningar.

Workbox

Reklam – Strategisk och kreativ kommunikation

Efter en genomarbetad analys och kloka slutsatser om vad som ska kommuniceras omsätter vi våra tankar i olika strategier och idéer. Vi skapar och utvecklar säljande varumärken, kampanjer, och kommunikationskoncept.

Läs mer om våra tjänster inom reklam »


Workbox

Grafisk produktion – Text och form

Vi hjälper våra kunder att skriva, formge och producera marknadsmaterial för olika medier, marknader och språk med höga krav på form och kvalitet. Vi hjälper till med både små och stora uppdrag och ansvarar för hela produktionen – från grafisk idé till färdigt original/applikation.

Läs mer om våra tjänster inom grafisk produktion »

Workbox

Webb – Utveckling av digitala medier

Våra specialister designar och utvecklar kompletta webbplatser, mobila hemsidor, appar och interaktiva plattformar. Vi kan också leverera ett av marknadens mest kompetenta system för e-handel. Med unika och anpassningsbara funktioner  som garanterat sparar tid och ökar försäljningen.

Läs mer om våra webbtjänster »