Vi hjälper våra kunder att kommunicera digitalt

Workbox är en digital kommunikationsbyrå i Stockholm och Västerås som skapar skräddarsydda och kommunikativa digitala plattformar. Våra webbsidor utvecklas och produceras ofta i WordPress och sökmotoroptimering, responsiv design och informationsarkitektur ingår alltid i paketet. Eftersom att webbsidor är en bransch med där förändringar sker fort erbjuder vi även hosting (webbhotell och VPS) och supportavtal.

Vårt utvecklingsteam kan även skräddarsy digitala plattformar och vi har lång erfarenhet av systemutveckling och integrationer. Vi använder moderna webbramverk för att bygga och integrera lösningar för lojalitetsystem, ärendehantering och betalningslösningar efter dina önskemål.

Webbsidor i WordPress

En hemsida i WordPress är effektiv för sökmotoroptimering, lätt att hantera och säker för dig som slutanvändare. På Workbox arbetar vi med skräddarsydda WordPress-lösningar som syns på Google. Utöver att utveckla sidor står vi även för tjänster som att skapa din egen personliga webbadress, hantera servrar och se till att ditt system alltid har senaste säkerhetsuppdateringen.

Läs mer om våra supportavtal eller kontakta oss för att komma igång med arbetet att synas på internet.

Digital strategi och sökmotoroptimering

En webbsidas yttre är viktigt för hur ditt varumärke framställs och i kombination med strategiskt förarbete och djup förståelse av webbteknik skapar Workbox lösningar där dina besökare styrs dit du vill. Tillsammans med dig hittar vi din verksamhets kärnvärden och vad besökare direkt ska hitta på din nya webb.

Genom att vi från grunden bygger din sida tar vi fram en lösning som är snabb och handikappanpassad, vilket uppskattas av Google och dina besökare med funktionshinder. En slags automatisk sökmotoroptimering.

Responsiv design och informationsarkitektur

Dina besökare använder mängder av olika skärmstorlekar när de besöker din sida, därför är det en självklarhet för oss på Workbox att din webbsida fungerar lika bra på mobiltelefon som datorskärm. Våra designers arbetar “mobile first” och våra utvecklare ser till att sidorna fungerar snabbt över alla skärmstorlekar.

För att snabbt kunna förmedla ditt viktigaste budskap arbetar vi i nära kontakt med dig om sidans informationsarkitektur. Ett kul arbete som ofta ger nya insikter om din egen verksamhet och i slutändan leder fram till webbplatser som stämmer väl överens med din kärnverksamhet. Läs mer om vårt strategiska arbete.

Hosting (webbhotell och VPS) och supportavtal

För att kunna hålla alla våra sidor och applikationer i så bra skick som möjligt erbjuder vi våra kunder hosting och supportavtal. Vi erbjuder flexibla supportavtal där du som kund själv bestämmer hur många timmar som ska ingå. Support består inte endast av tekniskt stöd och teknikhantering, utan även administration och uppdatering av era sidor. Våra supportavtal ger dig ett lugn i att dina sidor alltid har de senaste säkerhetsuppdateringarna utan att du behöver blandas in. Läs mer om våra supportavtal  på itpark.se.

Webbutveckling och integrerade system

Utöver att bygga unika webbplatser bygger vi även applikationer för kunder som önskar utveckla sin verksamhets digitala plattformar. Just nu utvecklar vi kundklubbar, lojalitetssystem och betalsystem som hjälper företag att få en visuell översikt av kundernas vanor och köpbeteenden – för att anpassa kampanjer och budskap till varje enskild individ. I en digital värld sker kommunikation genom att göra något som är anpassat till individen. Användaren förväntar sig att kunna använda det vi gör – för sin egen nytta eller nöje.