Välkommen till Workbox Communication i Stockholm

Workbox kommunikation skapar säljande varumärken, kampanjer och budskap.

Vi hjälper våra kunder med effektiva kommunikationslösningar och ett långsiktigt varumärkesvårdande tänkande och agerande.

Vi lägger stor vikt vid den kreativa fasen men kreativitet och strategi måste alltid gå hand i hand. Konkret så handlar det om att utveckla och skapa kampanjer, kreativa koncept och budskap som är hållbara över lång tid och stärker våra kunders marknadsföring.
Läs mer om kommunikationsbyrån Workbox i Stockholm ›

Workbox produktion skriver och formger för både tryckta och digitala medier.

Vi skapar relevant och fungerande kommunikation genom att integrera olika medier och kompetenser. Kommunikationen är tryckt, digital, social och interaktiv.

Vi hjälper till med såväl små som stora uppdrag och ansvarar för hela produktionen – från idé till färdig lösning. Gemensamt för alla uppdrag är att de genomförs med höga krav på redaktionell och grafisk kvalitet.
Läs mer om produktionsbyrån Workbox i Stockholm ›

Workbox reklam skapar kreativ kommunikation genom ett långsiktigt tänkande och agerande.

Ett kreativt angreppsätt styr vårt arbete, men ett viktigt ledord är enkelhet. Vi anser att bra kommunikation ska vara enkel för målgruppen att ta till sig och förstå. Det gäller såväl en kreativt utformad annons som en omfattande webbapplikation.

Enkelhet präglar också samarbetet med våra kunder. Utöver kreativa idéer krävs ett förtroendefullt samarbete mellan kund och reklambyrå, där kunderna bidrar med sina kunskaper och erfarenheter.
Läs mer om reklambyrån Workbox i Stockholm ›

Workbox digital skapar innovativa webbplatser, appar och kundklubbar.

Vi arbetar med idé, design, webbutveckling och produktion av bra och fungerande webblösningar. För detta arbete har vi erfarna projektledare, strateger, kreatörer, skribenter, systemutvecklare och webbutvecklare. Oavsett om du behöver en enkel webbsida eller komplex webbapplikation hjälper vi dig med en användarvänlig och snygg design. Vi hjälper dig också att utveckla smarta funktioner och tjänster som ökar trafiken på din webbsida.
Läs mer om webbyrån workbox i Stockholm ›

Uppdragsgivare – med en stark tro på att design och kommunikation leder till fler affärer

Våra kunder och uppdragsgivare är företag och organisationer med en stark tro på att design och kommunikation är kraftfulla verktyg för att nå framgång. Nedan följer ett axplock av dessa.

sveriges-basta-byra

Sveriges Bästa Byrå

Workbox har under tre år nominerats som en av Sveriges Bästa Reklambyråer av tidningen Resumé. Det kunde man konstatera efter intervjuer med över 2000 reklamköpare, om hur nöjda dom är med sin reklambyrå.

100wattaren1

100 Wattaren

Workbox har vunnit pris i reklamtävlingen 100 Wattaren som arrangeras av tidningen Dagens industri i samarbete med Annonsörsföreningen. Resultatet blev en 50 Wattare för kampanjen Gallringståget som genomfördes på uppdrag av Stora Enso Skog.

Publishingpriset-symbol

Publishingpriset

Workbox har nominerats till Svenska Publishingpriset i kategorin ”Offentlig sektor-sajter” med Follow Jeroen på uppdrag av VKL, Västmanlands Kommuner och Landsting.

kom

Workbox är medlem i Sveriges Kommunikationsbyråer och har aktuell ARU kompetens. Komm är en branschorganisation för konsulter inom nio olika discipliner av marknadskommunikation: action marketing, design, direktreklam, event, interactive, mobil, media, pr, och reklam.